Een weekendje in de lente…

eChallenge GERFAUT@home 2020

Op verzoek van enkele eenheden blijft deze eChallenge open ! Voor degenen die “out of time” zullen spelen, zal een parallelle classificatie worden voorgesteld. Lees alle instructies en veel plezier!

Proficiat aan de winners van deze 2020 @home editie van de Challenge … vervolg


Challenge du Gerfaut

Tot 200 scouts en gidsen vanuit heel het land komen tijdens dit weekend bijeen, om een onvergetelijke tijd te beleven, in het midden van de natuur, vol uitdagingen, plezier en ontdekkingen.

2020 : XXVste Uitdaging van Le Gerfaut

Beste gidsen en scouts,

Zoals helaas vele anderen om ons heen, worden we eveneens gedwongen door het kleine Covid-19 virus met zijn immense gevolgen, om de 2020-editie van de Challenge du Gerfaut in Awenne te annuleren. We gaan een geweldige Challenge du Gerfaut 2021 tegemoet. Maar …

Dit jaar verrassen wij jullie met een « Gerfaut@Home » versie,  tijdens het weekend van 1 tot 3 mei, op hetzelfde moment dat het oorspronkelijk evenement was gepland.  Houd de website en onze FB pagina goed in het oog: jullie zullen daar een uitdagende technische Quizz mogen spelen. De beste deelnemers krijgen een korting op de inschrijving van hun ploeg aan de 2021-editie van de Challenge.

Wees voorzichtig, draag goed zorg voor jezelf en voor de anderen,

Het Gerfaut Team

Ontdek de Challenge du Gerfaut

Ontdek wat wij jullie kunnen bieden tijdens dit uitdagend weekend: de grote lijnen van het weekend, lees meer over de geschiedenis van de Challenge, hoe ziet een typisch programma eruit en, hoe verdien je punten op de Challenge?

De Challenge 2019 te Awenne

Bedankt aan alle deelnemers. Proficiat voor zijn mooie overwinning aan de Gieren patrouille van de 17de Antwerpen, en aan de gelijke nummers 2 : de Mouettes patrouille van de 15de Sainte Colette te Gand, en de Phénix van de Chevaliers du Roi te Anderlecht. Tot ziens in 2020 !