e-Challenge 2020

Ziehier hoe de e-challenge GERFAUT@home 2020 gaat verlopen.  

Gewoonlijk heeft de Challenge du Gerfaut in patrouille of groepsverband plaats. Omwille van de lockdown stellen wij jullie voor dat jullie met andere leden van de patrouille afspreken of een groep vormen, om gezamelijjk de vragen te beantwoorden. Jullie kunnen uitzonderlijk dit jaar alleen spelen, maar dat zou maar al te spijtig zijn.

De virtuele 2020 editie van de Challenge du Gerfaut, net zoals de echte, bestaat uit 3 onderdelen, overeenstemmend met de activiteiten die op vrijdagavond, zaterdag en zondag doorgaan. Het enige verschil is dat jullie dit jaar thuis blijven, en dat jullie haast onmiddellijk toegang tot de drie onderdelen zullen krijgen. Jullie mogen zelf opmaken, in functie van de patrouille of groep die jullie samengesteld hebben, volgens welke timing jullie tewerk zullen gaan.  We hebben onderwerpen over sjorren, hiking en natuurkeuken voorzien.  Wat jullie tijdens de nacht in jullie tenten allemaal uitvoeren, dat laten wij aan jullie over 😉

De pagina’s op de website geven jullie toegang tot de vragenlijst. Je mag hem ook afdrukken moest het beter uitkomen. Welke manier je ook toepast, je antwoorden moeten online worden ingezet.

Een laatst belangrijk punt : de timing.  De roadbook zal vanaf vrijdag 1 mei om 20u00 op de website verschijnen. Dit is het officiële startmoment van de Gerfaut@home 2020 editie.  Het stopt op zondag 3 mei om 15u00. Dit betekent dat je formulier binnen dit tijdschema op de website moet worden ingegeven.  De oplossingen van de raadsels en de antwoorden op de vragen zullen enkele dagen later worden bekend gemaakt. Voor wat de resultaten en het klassement betreft, dit zal van het aantal deelnemers afhangen, aangezien er dit jaar hierop geen limiet is gesteld.

Geen inschrijving nodig, kom eenvoudig mee deze vrijdag !

Houd je klaar, want het spel begint zeer binnenkort.

GOTO ROADBOOK