Posten en hulp

Net zoals de afgelopen jaren, hebben we nood aan leiders en anciens, scouts en gidsen met ervaring, om hun kennis en kunde in het domein van de scoutingstechnieken aan de deelnemers te kunnen overbrengen en zodoende een proevenpost te kunnen organiseren.  De proeven moeten betrekking hebben tot domeinen zoals kamperen, sjorren, lef, eerste hulp, natuurkeuken…

De proevenposts moeten de ganse dag open zijn, en ze moeten in staat zijn om simultaan 4 groepen te kunnen ontvangen (voorzie voldoende mensen en materiaal om dit te kunnen verwezenlijken). Het niveau van de proeven moet aangepast zijn om zowel onkundigen als experten te kunnen boeien. Iedereen moet iets kunnen aanleren. De localisatie van de posts mag vrij binnen het speldomein gekozen worden, tenzij de organisatoren er anders over beslissen.

We zijn op zoek achter het volgend materiaal dat uitgeleend zou kunnen worden: grote tenten, keukengerief (grote lepels, jerrycans, tafels, banken, ….)

Hulp nodig ! We zijn op zoek achter mensen uit de Nederlandstalige scouting die graag een handje willen toesteken in de organisatie van dit evenement. Zo kunnen we een aangepaste omkadering voor alle deelnemers garanderen.